Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibertat presos polítics
La Intersindical-CSC condemna l’empresonament d’en Jordi Cuixart i Jordi Sànchez
17/10/2017 Política

La Intersindical-CSC condemna l’empresonament d’en Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural i d’en Jordi Sànchez, president de l’Assemblea Nacional Catalana.

Per al sindicat "Aquest empresonament dictat per l’Audiència Nacional, és una mostra més de la nul·la independència del poder judicial i vulnera encara més els drets fonamentals tan individuals com col·lectius, alhora que posa altre cop en qüestionament l’estat de dret espanyol".

Segons la Intersindical, "La lògica de l’estat espanyol, com ja tots i totes hem pogut constatar, es basa només en les amenaces, la coerció i la repressió de tot tipus com a instruments per a solucionar el que anomenen”la qüestió catalana”.

Afirma que "enfront aquesta lògica criminalitzadora, la Llibertat".

Per al sindicat, "Només proclamant la República, en tant que mandat popular sorgit de les urnes represaliades l’1 d’octubre, i fent-la efectiva, podrem fer front a la repressió a l’alça d’un estat opressor. I només la mobilització persistent i en aquesta direcció ho farà possible",

Assenyala que la llibertat del nostre poble és la força, probablement la única, que farà possible l’alliberament dels companys Jordi Cuixart i Jordi Sànchez i evitarà l’empresonament de molts altres i remarca que "cap ostatge ens farà més súbdits. Jordis, el vostre empresonament ens obliga, ens esperona cap a la República Catalana".

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid