Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibertat presos polítics
La comunitat universitària demana la llibertat de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez

“l’Estat espanyol ha perdut tota la legitimitat a Catalunya, només els queda l’ús de la força per imposar les seves idees.”

17/10/2017

Avui dimarts 17 d’octubre la plataforma Universitats per la República s’ha unit amb un manifest propi a la convocatòria d’aquest migdia d’Òmnium i ANC per reclamar la llibertat dels presos polítics Jordi Cuixart i Jordi Sánchez.

La portaveu Aina Delgado ha estat al claustre de lletres de la Universitat de Barcelona però les concentracions han estat a tots els campus de les universitats catalanes i han comptat amb una gran afluència de gent.

En el manifest propi s’han recordat que els presidents de les dues entitats han estat empresonats pel simple fet d’organitzar una concentració i s’ha remarcat que “l’Estat espanyol ha perdut tota la legitimitat a Catalunya, només els queda l’ús de la força per imposar les seves idees.”

Finalment també s’ha exigit “la llibertat sense càrrecs dels presos polítics”  i s’ha afegit que davant la repressió de l’Estat la resposta ha de ser l’aixecament la suspensió i aplicar els resultats del referèndum.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. Cremen per primer cop fotografies de la Princesa Leonor
  3. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  4. Sant Jordi era guerrer...
  5. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  6. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid