Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REFERÈNDUM
El cartell del referèndum és un “remake”?

El cartell del referèndum requisat ahir per la Guàrdia Civil és similar a una imatge publicada l’any 1986 a la revista “Lluita” del partit Independentistes dels Països Catalans

16/09/2017 Comunicació

Ahir la Guàrdia Civil va requisar 100.000 cartells del referèndum en una impremta del Poble Nou de Barcelona. La imatge del cartell requisat és similar a una que es va publicar al número 119 de la revista Lluita d'IPC (Independentistes dels Països Catalans).


La coincidència ha estat descoberta per l’històric militant independentista Josep Maria Cervelló que ahir va penjar al seu facebook la imatge publicada a “Lluita” amb el comentari “Ja deia jo que aquesta imatge m'era coneguda...Revista Lluita d'IPC, núm 119, febrer 1986.”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid