Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Detingut un altre militant d'Arran per l'acció davant la seu del PP de Barcelona

Unes 70 persones han participat a la concentració davant de la comissaria del Mosos a Les Corts en solidaritat amb el seu company i per rebutjar l'acció policial

04/09/2017 Política

Cap a les 11h s'ha produït la detenció  i se l'ha traslladat a la comissaria de Les Corts de Barcelona per passar a disposició judicial.

El jove està investigat per delictes de desordre públic i danys, juntament amb sis companys més d'ARRAN i no es decarten noves detencions per aquest cas., ja que  set militants no l'organització no van anar a declarar el passat 1 de juny al Jutjat d’Instrucció 11 de Barcelona, on se’ls havia citat.

La formació ha convocat una ca les 17.00h a la comissaria de les Corts dels Mossos d'Esquadra, on el jove detingut, Joel, d'Arran Gràcia, continua retingut i passarà la nit. Els diputats de la CUP Mireia Boya i Carles Riera, i les regidores a l'Ajuntament de Barcelona María José Lecha i Eulàlia Reguant han paricipat en la mobilitazció. Els concentrarts hna tallar la circulació a la Travessera de les Corts durant 5 minuts i han mostrat pancartes de solidarist

Cal remarcar que el passat 27 de març, militants d'ARRAN van convocar una acció de protesta davant de la seu del PP de Barcelona en defensa del referèndum.

Arran farà un acte divendres a la tarda a l'amfiteatre de Roquetes, a Nou Barris, com a senyal de protesta a les detencions que han fet els Mossos als activistes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid