Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11 de Setembre
Assaig del signe “+” amb els Sí a Sants de Barcelona
24/08/2017 Política

Aquest divendres, coincidint amb la Festa Major de Sants, a les 20:15h es farà l’assaig del signe “+” amb els Sí, on esperen la participació de tots els assistents.

Cap a les 19:00h, tothom està convocat amb el domàs i/o la samarreta del Sí a la plaça Ramon Torres Casanova.A continuació 
es farà una caminada pel barri, a l’estil de les que han fet cada divendres a la Plaça de Catalunya. Tornaran a ser al punt de partida a les 19:45h.

Cap a les 20:00h hi haurà unes breus paraules de representants de Sants-Montjuïc per la Independència i del Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana. A continuació es farà l'assaig. Des prés hi haurà un brindris i un aperitiu per a tothom.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid