Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
simbologia feixista
Reivindiquen l a retirada del monument franquista durant la festa del Renaixement de Tortosa
23/07/2017
Ahir la nit la Comissió per la retirada dels símbols franquistes de Tortosa va fer presència al carrer, just davant el monument franquista que, lamentablement també presideix,  la festa del Renaixement.
Amb clau d'humor i amb mirada renaixentista la Comissió va mostrat una vegada més el seu rebuig a la permanència del monument franquista al mig del riu Ebre al seu pas per Tortosa i va denunciar que el govern municipal, lluny d'adquirir un compromís per retirar-lo de la via pública, el salvaguarda i el vigila per tal que no es puga visualitzar cap missatge que en demane la seua retirada.
Un personatge fantàstic, una pitonissa del s XVl, va predir l'esdevenidor de la Tortosa del s XX i XXl. Amb ironia i amb un missatge implícit va vaticinar l'època trista del franquisme i del feixisme,i sortosament va acabar amb un molt bon presagi per a la ciutat

Heus ací les seues prediccions:

Mals auguris per a la ciutat de Tortosa, mals auguris...
Vindran temps foscos , foscos i ... tortuosos...
Aquí mateix, al bell mig del riu, un personatge menut i mesquí hi clavarà, en honor seu, una gran Vergonya Monumental. Una vergonya  que durant més de mig segle perdurarà i malmetr la imatge i l'espelèndor de la nostra ciutat.
I patirem també un Molt Magnífic Procurador en Cap, qui, amb la connivència d'altres procurador confosos, vetllaran i vigilaran, dies i nits, el monument  per salvaguardar-lo ...  

Però no patim...Amb la força de totes i tots, la Tortuosa del s XXl  sortirà de les tenebres i aconseguirà  retirar per sempre més la Gran Vergonya Monumental! 
 Fora Monument!

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid