Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
La Intersindical-CSC i la CUP explica el procés català davant de l'eurogrup de l'Esquerra Europea-Esquerra Nòrdica

La intervenció es feu a petició del Grup de l'Esquerra Europea - Esquerra Verda Nòrdica (GUE - NGL) per tal de conèixer de primera mà i des de posicions d'esquerres quin és el context polític actual a Catalunya davant l'anunci de la celebració d'un referèndum d'autodeterminació

05/07/2017 Política

El vicesecretari general de la Intersindical-CSC, Sergi Perelló, i el diputat de la CUP-CC Albert Botran, van exposar ahir al Parlament Europeu en nom de la plataforma Esquerres per la Independència, la situació actual del procés de sobirania de Catalunya.

La intervenció es feu a petició del Grup de l'Esquerra Europea - Esquerra Verda Nòrdica (GUE - NGL) per tal de conèixer de primera ma i des de posicions d'esquerres quin és el context polític actual a Catalunya davant l'anunci de la celebració d'un referèndum d'autodeterminació el 1r d'octubre.

Sergi Perelló feu una exposició, davant de 70 diputats i assistents del GUE-NGL, de 12 lleis i mesures aprovades per Parlament de Catalunya i suspeses pel Tribunal Constitucional d'Espanya.

Albert Botran feu un contextualització del moment actual fent èmfasi en els valors democràtics i progressista que encarna la construcció de la República Catalana.

Esquerres per la Independència és una plataforma política i social que aplega oficialment ERC, la CUP, Poble Lliure i la Intersindical-CSC, entre d'altres organitzacions. A més té el suport d'un nombre important de membres de Catalunya en Comú, CCOO i UGT.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid