Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#Jomhiapunto
La Intersindical-CSC es reuneix amb la Consellera de Governació

El sindicat, que fa mesos va començar la campanya #Jomhiapunto amb l'objectiu de desmuntar les pors que l'Estat promou entre el col·lectiu de treballadors públics, exigeix al Govern de l'estat que deixi d'amenaçar als servidors públics

14/06/2017 Política

Aquest dimarts, la Intersindical-CSC s'ha reunit amb la consellera de Governació Meritxell Borràs per tractar conjuntament la situació del conjunt de treballadors i treballadores públiques de la Generalitat davant dels atacs de l'estat espanyol.

El sindicat, que fa mesos va començar la campanya #Jomhiapunto amb l'objectiu de desmuntar les pors que l'Estat promou entre el col·lectiu de treballadors públics, exigeix al Govern de l'estat que deixi d'amenaçar als servidors públics. Segons el vicesecretari general de la Intersindical-CSC “el compromís del nostre sindicat és doble, tant amb la defensa dels drets de la majoria treballadora com amb la defensa del dret democràtic a l'autodeterminació. Catalunya té dret a decidir el seu futur polític encara que l'estat espanyol hi estigui en contra”.

La reunió s'ha produït aquesta tarda a les 19:30 a la seu de la Conselleria de Governació i ha comptat també amb una representació de la secció sindical de la Intersindical-CSC als serveis centrals de la Generalitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid