Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cinema
La CUP Banyoles comença la cinquena edició del cicle "Juliol Crític"
11/07/2017 Comunicació

La CUP Banyoles ha organitza durant aquest mes el Juliol Crític, el cicle de projeccions de documentals i pel·lícules que des de fa cinc estius vol fomentar el debat sobre temes d’actualitat entre els veïns de Banyoles.

Les projeccions tindran lloc els dijous 13 i 20 de juliol a l’espai de la Muralla de Banyoles. Cada sessió començarà a les 2/4 de 10 del vespre. 13 de juliol:

El documental In the same boat planteja, entre altres dilemes i reflexions contemporànies, com aconseguir aplicar una renda bàsica universal com a mecanisme de superació de les desigualtats cada cop més grans a nivell global. Veure el tràiler.

La pel·lícula Cercade tu casa explica a través de la ficció els problemes de moltes famílies davant la pobresa, l’exclusió social i la pèrdua de l’habitatge, problemes que la PAH ha afrontat des de la mobilització i la solidaritat. En aquesta projecció es comptarà amb la presència de membres de la PAH que parlaran sobre la lluita pel dret a l’habitatge. Veure el tràiler.

Durant les projeccions hi haurà servei de bar a càrrec del Casal Popular.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid