x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Referèndum
Engeguen el Comitè de Campanya pel Sí a Sabadell
17/07/2017 Política

El Moviment Popular de Sabadell (MPS)–Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha fet una crida a participar en un Comitè Obert de Campanya pel Sí, el 21 de juliol a les 18:30 al Casal Popular de la Creu Alta El Tallaret (carretera de Prats de Lluçanès, 42).

Considera que "és un moment molt important com a país, que requereix una resposta massiva de la ciutadania, tant per materialitzar una victòria clara del Sí com per respondre a la ràtzia repressiva que l'Estat pugui endegar".

Defineix el comitè de Campanya a favor del sí "com a eina de ruptura amb el Règim del 78, en clau d'un Sí per canviar-ho tot. Un espai obert a persones i organitzacions, que plantegi actes, agitació i mobilitzacions, i que defensi obertament la desobediència pels pròxims mesos".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid