Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Rodalies
Continuen les concentracions a l'estació de Renfe de Granollers-Centre per denunciar la discriminació del col·lectiu de mobilitat reduïda
29/06/2017 Drets i Llibertats
Dilluns passat, una cinquantena de persones es van concentrar de nou davant de l’estació de Granollers-Centre, per protestar i exigir solucions, una vegada més, als greus problemes que està patint una part dels milers de persones que diàriament fan ús del tren, a causa de les obres que s’estan fent, les quals, recordem, exclouen moltes persones de mobilitat reduïda i afecten negativament persones grans, dones embarassades, persones amb pes, etc.

Continuen demanant, exigint, que RENFE habiliti el pas a nivell de via que tradicionalment s’ha utilitzat, complementant les mesures de seguretat adients, així com la contractació del personal necessari per ajudar les persones que mostrindificultats per salvar l’estructura d’escales. Volem recordar que va ser la tercera concentració, i les persones responsables de RENFE continuen absents, no ens volen rebre ni tampoc escoltar-nos.

Per sort, un treballador de Rodalies va rebre als concentrats i va escoltar les seves demandes. Han posat ja moltes reclamacions i tampoc no han obtingut resposta. Si bé les empreses estatals RENFE i ADIF són directament responsables d’aquest desgavell, cconsidern que també les institucions local i autonòmica, Ajuntament i Generalitat, comparteixen determinades responsabilitats, doncs ambdues han revisat i donat el vist-i- plau a les obres.

Al ple de dimarts 27 de juny, un representant de “STOP DISCRIMINACIÓ ESTACIÓ GRANOLLERS-CENTRE” va interpel.lar l’alcalde Sr. Mayoral, qui va manifestar que han fet les gestions pertinents, sense resultats positius. Consideren que el govern municipal pot i ha d’implicar-se molt més.

A partir d’aquí, “Stop Discriminació” atura la convocatòria de concentracions i es planteja emprendre noves accions: interposarem una denúncia davant de la justícia ordinària i farem una queixa al Síndic de Greuges.

"Continuarem exercint les nostres reivindicacions fins que RENFE atengui les nostres demandes i solucioni un problema que ells mateixos han creat", han afirmat

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid