Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
transparència
La CUP de Figueres fa públics els seus comptes

Segons la formació, la transparència és un mecanisme clau per enfortir el vincle entre les institucions i la ciutadania.

19/06/2017 Política

Avui la Candidatura d'Unitat Popular de Figueres ha fet públics els comptes del segon mandat. Tal com marca el codi ètic de la formació independentista, els regidors de la CUP de Figueres renuncien al 100% dels seus salaris, que es destinen a l'assemblea. L'assemblea decideix de forma democràtica de quina manera retornen els diners percebuts per la institució: a través de l'organització d'actes oberts a la ciutadania, de la donació a entitats i col·lectius socials o material i despeses fixes, entre d’altres.

Segons la CUP, la transparència és un mecanisme clau per enfortir el vincle entre les institucions i la ciutadania. Per a la formació independentista, la crisi de representativitat que viu actualment el sistema polític és, en part, el resultat d'anys de manca de rendició de comptes per part dels partits polítics i cal, per tant, destinar esforços en fer més transparent la política institucional. És per això que la CUP de Figueres insta a la resta de grups municipals a fer, també, públics els seus comptes.

Publicació dels comptes: https://lescosesclares.wordpress.com/els-comptes-clars-maig-2016-a-abril-2017

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid