x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gènere
Tarragona acollirà la presentació de la campanya «Construïm municipis feministes»
20/04/2017 Drets i Llibertats

Tarragona acollirà el dissabte, 22 d’abril, a les 18 hores, la presentació de la campanya nacional de la CUP «Construïm municipis feministes: Posem la vida al centre. Recuperem sobiranies» que pretén posar sobre la taula la lluita feminista des de diversos àmbits de la societat. L’acte comptarà amb intervencions de càrrecs electes de la CUP, d’assemblees feministes i d’activistes socials de diversos àmbits.

La campanya «Construïm municipis feministes» que ha engegat la CUP pretén dotar la lluita feminista d’una campanya totalment transversal, que sumi esforços des de tots els àmbits socials, amb l’afany de visibilitzar que la lluita contra el patriarcat s’ha d’exercir des d’una diversitat de sectors que passen des dels àmbits d’espais polititzats, per la lluita juvenil, les assemblees feministes o els moviments contra l’apartheid a l’Orient mitjà fins als col·lectius per un alliberament sexual i de gènere.

La presentació de la campanya tindrà lloc a la Sala Genius del Palau Firal i de Congressos de Tarragona (carrer de l’Arquitecte Rovira, 2) el dissabte 22 d’abril a les 18 hores, i comptarà amb parlaments de les assemblees feministes Cau de Llunes (Tarragona) i L’Hora Violeta (Reus) i de les següents persones: Marta Serrés (PAICAM: Plataforma d’afectats per l’ICAM i l’INSS); Núria Rodríguez i Pol Galofré Molero (Cineasta i activista trans co-coordinador cultura trans i espai trans); Fàtima Aatar El Achouch (activista propalestina, membre del BDS i de la Red Musulmanas) i també amb les actuacions de La Púrria i Montse Castellà. També hi participaran Laia Estrada (consellera a l’Ajuntament de Tarragona) i Anna Gabriel (diputada de la CUP-CC al Parlament català).

La campanya presentada a Tarragona que impulsen les anticapitalistes s’anirà desplegant sectorialment i per temàtiques en el transcurs dels següents mesos.

Valora
Rànquings
  1. “Expropien” 400 euros a una candidata de C’s
  2. La família suposadament agredida de Balsareny és una parella coneguda al Bages per les seves simpaties amb l'ultradreta
  3. Se suïcida al seu despatx el número dos de la policia nacional espanyola a Tenerife
  4. Mor a Saragossa un ultradretà que portava cinc dies en estat crític
  5. El fantasma ets tu, Pablo
  6. La pàtria i la nació no s'imposen
  7. El director d’informatius de TV3 denuncia que no s'hagi pogut retransmetre en directe la mobilització de Brussel·les
  8. Neix la Plataforma per la República amb el manifest “Derrotem el 155, guanyem la República”
  9. La JEZ obliga a la CUP d'Arenys de Mar retirar l'estelada i les pancartes a favors dels presos
  10. Penjat a la xarxa el "Lipdub per la República" protagonitzat pel CDR El Farrò del districte Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid