Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertats
Fatima Taleb visitarà Olot per fer la xerrada "Dona, musulmana i regidora"
25/04/2017 Drets i Llibertats
La CUP Olot organitza el proper dissabte 29 d'abril a les 11h al Casal de Sant Miquel la xerrada "Dona, musulmana i regidora", on a partir de l'experiència de la Fatima Taleb, es reflexionarà sobre l'apoderament de les dones en general i de les dones musulmanes en particular.

L'acte serà presentat per Laila El Gamouchi i comptarà amb la participació de la mateixa Fàtima Taleb i de Carol Astudillo.

Carol Astudillo és psicòloga social i membre de la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR). Fatima Taleb (Marroc 1976) és una mediadora comunitària, llicenciada en lletres modernes i regidora al govern de l'Ajuntament de Badalona des de 2015 per la candidatura Guanyem Badalona en Comú, una plataforma ciutadana que aplega membres de la CUP, Podemos, Procés Constituent, EUiA i persones independents. Des del 2015 governa la ciutat juntament amb ERC i ICV.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid