Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Casals i Ateneus
Una vintena de persones s'interessen per fer reforç escolar voluntari a Tarragona
01/03/2017 Educació
El Casal Popular Sageta de Foc, que té el local al número 11 del carrer de la Nau a Tarragona, té la intenció d'impulsar properament una activitat de reforç escolar gratuït de manera regular per als xiquets i xiquetes de primer a sisè de Primària pertanyents a famílies sense recursos de la Part Alta. Aquest dimarts al vespre es va dur a terme la primera reunió de voluntaris, a la qual hi van assistir un total de disset persones, mentre que d'altres que no van poder-hi anar van manifestar el seu interès a formar part d'aquest equip de mestres de reforç.

A partir d'ara, el Casal es posarà en contacte amb les escoles més properes al barri —Saavedra, Pau Delclòs i Miracle— així com amb els serveis socials i el centre sociocultural de la Part Alta, per tal de fer-los coneixedors del projecte i que facilitin la informació a les famílies. També, aquestes, podran dirigir-se directament al Casal mitjançant el correu classessageta@gmail.com o de manera presencial al local de dimarts a dissabte a partir de les set del vespre i inscriure's en un formulari que hi haurà a la seva disposició.

La voluntat és començar les classes com a tard en acabar el trimestre actual, tot i que provaran d'avançar-ho tant com puguin. Seran grups reduïts en diversos torns d'una hora —de cinc a set de la tarda— dos dies a la setmana. La prioritat de les i els mestres serà millorar el rendiment acadèmic, així com facilitar el creixement personal i emocional. La Part Alta és un barri especialment afectat per casos d'abandonament escolar, tot i que l'activitat està oberta a tota la ciutat en funció de la demanda.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid