Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
Porten als síndics de greuges la reforma del Mercat de l'Abaceria a la vila de Gràcia

Gràcia, cap a on vas? i l’Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible denuncien la reforma del Mercat de l’Abaceria davant dels síndics de greuges. Per dissabte 1 d’abril a les 12h a la plaça de la Vila s'ha convocat una manifestació:
“Defensem l’Abaceria, mercat de barri

24/03/2017 Drets i Llibertats

La manca de transparència ha motivat la plataforma veïnal Gràcia, cap a on vas? i l’Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible, que aixopluga una trentena de col·lectius de la majoria de barris de Barcelona, a denunciar al Síndic de Greuges de Catalunya i a la Síndica de Barcelona l’avantprojecte de reforma del mercat de l’Abaceria de Gràcia.

El moviment veïnal recorre a aquestes instàncies després de conèixer el pressupost estimat de la remodelació que defensa l'Institut Municipal de Mercats i l’Ajuntament de Barcelona, de 33 milions d’euros, un import clarament superior al de les reformes que s’han portat a terme recentment en mercats similars.

Representants dels moviments veïnals explicaran a la premsa assistent en el moment de presentar la denúncia al Síndic de Greuges de Catalunya els motius concrets i l’opacitat que ha envoltat aquest projecte fins a dia d’avui.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid