Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8M
Pilar conjunt de dones castelleres al Camp

Es fa una darrera crida, a totes aquelles dones i castelleres que es vulguin afegir-se

06/03/2017 Gènere

Aquest dimecres 8 de març, dia de la Dona Treballadora, les dones de moltes colles castelleres del Camp de Tarragona, com a dones i castelleres, gralleres i timbaleres, s'han sumat a la manifestació organitzada per la Plataforma 8M del Camp de Tarragona, que tindrà lloc dimecres a les 19h des de la Plaça Imperial Tarraco fins a la Plaça de la Font.

I serà aquí, a la Plaça de la Font, on, amb els actes de cloenda de la manifestació, faran UN PILAR CONJUNT DE DONES, símbol de la unió i la força de totes. Símbol de mobilització vers els nostres drets i llibertats.

En aquesta iniciativa, endegada per la Plataforma 8M del Camp de Tarragona, hi participen castelleres, gralleres i timbaleres de les quatre colles de la ciutat de Tarragona; Colla Castellers Xiquets de Tarragona, Colla Jove de Tarragona, Xiquets del Serrallo i Castellers de Sant Pere i Sant Pau. I, a més, castelleres de la Colla Joves de Valls, Xiquets de Reus, Pataquers de la URV, Xiquets d'Alcover, Castellers d'Altafulla, Nens del Vendrell, Castellers de Vila-seca, Minyons de l'Arboç i Torraires de Montblanc. fem una darrera crida, a totes aquelles dones i castelleres que es vulguin afegir a la força del 8 de Març.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid