Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8 de Març
Primera convocatòria unitària a Badalona amb motiu del 8 de Març

Sota el lema “Dones juntes fent la revolució” diferents col·lectius feministes i de dones de la ciutat, estem organitzant plegades la primera marxa reivindicativa unitària a Badalona

02/03/2017 Gènere

El 8 de març d’enguany, Badalona viurà una jornada plena d’activitats i accions amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que culminarà amb la primera marxa unitària de col·lectius de dones de la ciutat, sota el lema “Dones juntes fent la revolució”.

Davant la situació creixent de violències masclistes, on a hores d'ara 23 dones han sigut assassinades a mans de les seves parelles homes a tot l’estat espanyol; dones de diferents i diversos col·lectius, vocalies i moviments feministes de la ciutat de Badalona hem decidit treballar plegades, organitzar i convocar la primera manifestació unitària amb motiu del 8 de març a la ciutat. La marxa té previst començar a les 19h, a la Plaça de la Vila i finalitzarà a la Plaça de la Dona, amb diversos parlaments.

Des del grup de dones organitzador d’aquest #8MBDN fem una crida a tota la ciutadania de Badalona ha participar en aquesta marxa i a treballar plegades per conscienciar, denunciar i eliminar qualsevol forma d’opressió i discriminació vers les dones, pel simple fet de ser-ho, entenent que totes i tots hem de ser agents actius en aquesta transformació social cap a una societat justa, sense discriminacions de cap tipus i lliure de violències masclistes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid