x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament públic
USTEC·STEs amb la vaga d'estudiants del 9F contra la LOMCE i les retallades

Demana que no proves pel 9F i recorda que en tot cas aquestes absències no han de tenir efectes acadèmics per a l'alumnat.

08/02/2017 Educació
USTEC·STEs ha emès un comunicat on manifesta que "en coherència amb la nostra defensa d’un model d’educació públic,universal i gratuït, donem tot el nostre suport a la vaga i mobilitzacions d’estudiants a secundària convocada pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans"

En la nota, també exigeix la paralització i derogació de les parts de la LOMCE que sí s’estan aplicant a Catalunya: Decret de Direccions modificat, religió avaluable, proves diagnòstiques a 3r i 6è de primària, introducció de l’FP bàsica a deu centres de Catalunya…. Aquestes són reivindicacions que també coincideixen amb les dels estudiants.

El sindicat de docents entén la preocupació del SEPC per l'escàs finançament que pateix l'Ensenyament i la Universitat al nostre país i que repercuteix en la qualitat de l'educació, però també en unes taxes abusives i que no estan ni molt menys a l'abast de tothom.

Es reafirma en el seu compromís amb la ILP del sistema educatiu, endegada conjuntament amb el SEPC i 170 entitats més que reclama l'abolició dels concerts en 10 anys, la gratuïtat de taxes de Bressol a Universitat, la democràcia als centres educatius i un finançament del 6% del PIB.

En aquesta línia, el sindicat docent demana al professorat que faciliti la informació a l'alumnat, tal i com demana el mateix currículum, dels seus drets democràtics, entre els quals hi ha recollit, lògicament, el de vaga, el qual està regulat a l’article 8 de la llei 8/1985 i que tant el professorat com els pares tenim l’obligació de garantir-ne el seu lliure exercici.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid