Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Isabel-Clara Simó parlarà de la República catalana "amb ulls de dona" a Sant Quirze

L'escriptora participarà a l'acte de l'ANC dijous 2 de març, a les 19h, a la biblioteca de Sant Quirze del Vallès

26/02/2017 Política

El proper dijous 2 de març, Isabel-Clara Simó, guardonada recentment amb el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, participarà en un acte de l'ANC a Sant Quirzedel Vallès.

L'escriptora d'Alcoi participarà en aquest acte que es porta a terme en el marc dels actes que es faran al nostre municipi al voltant del 8 de Març, Dia de la dona treballadora. Els organitzador han anunciat que "parlarem amb ella de la República catalana amb ulls de dona però també parlarem de l'actualitat, dels Països Catalans i de literatura."

La difusió d'aquest acte i d'altres impulsats per la sectorial de Dones de l'ANC està acompanyat del text: "Tenim davant un projecte engrescador amb la nova República catalana i ha de ser el moment de fer uns fonaments on les dones no quedin al marge ni tampoc les reivindicacions del moviment feminista."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid