Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
repressió
La CUP portarà la manifestació dels sindicats de policies al Sindic i a la Fiscalia contra delictes d'odi

La diputada Mireia Vehí ha assegurat que era una manifestació de sindicats “sectaris i marginals patrocinada per l’extrema dreta”.

 

20/01/2017 Drets i Llibertats

La CUP portarà a la Fiscalia contra els delictes d’odi i al Síndic de Greuges la manifestació policial que va recórrer Barcelona dimarts. Oficialment, la manifestació era reclamava "respecte institucional", "dignitat", "seguretat" i "despolitització" de la feina dels policies. Tot i aquesta demanda, la manifestació se centrava clarament en atacar un partit polític: la CUP.

La diputada de la CUP Mireia Vehí ha assegurat que aquest tipus de manifestacions "donen oxígen a l'extrema-dreta" i "obren la porta al feixisme". A més, ha criticat "la defensa i ignorància" per part dels partits polítics cap a manifestacions així.

En una intervenció a la comissió del Parlament per debatre el pressupost de la Conselleria d’Interior, Vehí ha assegurat que era una manifestació de sindicats “sectaris i marginals patrocinada per l’extrema dreta”. Els sindicats als que Vehí apunta són l’USPAC, SPC, CAP, SIAT-AREA V.A., SIPEPOL, SAPO y EUSPEL, agrupats en la Plataforma Professional de Forces i cossos de seguretat i Vigilància Aduanera.

El vicesecretari general del SAPOL va admetre que la manifestació apuntava contra la Candidatura d’Unitat Popular:

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid