Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa de Carme Forcadell, de la democràcia i de l'autodeterminació
Un dels trets que fonamenten la identitat d’USTEC·STEs és la defensa de la democràcia, a tots els nivells. A partir d’aquest principi irrenunciable, hi apareixen altres que en van derivats, com és el de la llibertat d’expressió, el de la lliure discussió, el de la llibertat de pensament, i per descomptat, i com no pot ser d’una altra manera, el dret d’autodeterminació.

És per això que veiem el fet del processament de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, com a una aberració, un insult a la democràcia, i una ofensa a tots els catalans pel fet que la nostra companya (no oblidem que és docent i ha treballat a l’ensenyament públic) sigui jutjada per deixar que els parlamentaris s’expressin.

Entenem que avui, la nostra companya Forcadell és sotmesa a un judici polític per part d’un estat sense esperit democràtic. Que se la jutja per la seva condició d’independentista, i per ser presidenta d’una institució que ens representa a tots els catalans. I que el seu judici, pretén ésser un procés (força kafkià) contra el camí que legítimament vulgui prendre el poble català.

Des d’USTEC·STEs volem deixar clar el nostre total suport a Carme Forcadell, a la institució que representa, i a tots els independentistes que estan essent assetjats pel braç jurídic d’un estat massa lligat a tics totalitaris. I que, com sempre hem fet, defensarem que el futur de Catalunya, ha de dependre de la sobirana voluntat de tots els catalans, expressada a les urnes.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid