Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comunicat en suport a les encausades per la crema de fotografies del borbó

Des de l’Alt Maresme volem enviar una forta abraçada a les cinc companyes encausades per cremar fotografies del Borbó el passat onze de setembre. El dilluns els mossos detenien a tres de les companyes i ahir detenien a la Nora i en Roger mentre viatjaven amb autocar cap a Madrid acompanyades per un bon grup de suport. Clarament aquests fets es tracten d’un exemple més de la repressió de l’Estat feixista i les seves titelles com els mossos d’esquadra, Jordi Jané, CNP, Guàrdia Civil…

Es tracta d’una maniobra més contra l’independentisme d’esquerres. Ahir nosaltres vàrem ser presents a la concentració davant l’Ajuntament de Mataró, donant suport, on també es van cremar fotos del Borbó. Amb això el que volem denunciar és que aquestes detencions són totalment polítiques i arbitràries, per tant volem deixar clar una vegada més que quan més forta sigui la seva repressió major serà la nostra organització per no deixar cap agressió sense resposta. Volem aprofitar també per denunciar el silenci d’aquelles forces que diuen ser independentistes però que semblen no voler arribar mai a la confrontació directa i sense retorn amb l’Estat espanyol, cosa que si es vol alliberar la nació és inevitable.

A mesura que avancem cap a la ruptura, la repressió anirà en augment i com a poble treballador català ho hem de tenir clar i com a jovent encara més. Així doncs una altra vegada enviem tota la nostra força i entusiasme a les encausades que legítimament van cremar com tants d’altres fotografies dels Borbons.

La solidaritat, la nostra millor arma!

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid