Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
pregunta parlamentària
C's fa el ridícul al Parlament preguntant si el govern subvenciona "Perreo por el Sí"

La diputada Sonia Sierra s'ha cregut un artícle satíric i ha registrat una pregunta a la Comissió de Cultura del Parlament

15/12/2016 Política

El grup parlamentari de C’s ha registrat una pregunta a la comissió de cultura del Parlament on demana al Govern que aclareixi si el departament de Cultura subvenciona una associació anomenada “Perreo pel Sí”. Segons sembla, la diputada Sónia Sierra de Ciutadans hauria donat credibilitat a un article humorístic de la revista Time Out segons el qual es tracta d'un projecte de la Generalitat per acostar el públic llatí de Catalunya a la independència.

L'inversemblant article cita una suposada font del departament de Cultura per dir que l'objectiu de la campanya és desfer l'empat infinit entre el sí i el no a la independència. “Analitzant el fracàs de Hillary Clinton, hem entès que si la comunitat llatina es mobilitza, el ‘sí’ triomfarà”, representa que hauria dit la font. L'article també dóna veu a Usmail Yáynez, l'autor imaginari de la cançó.  “Per l’Onze de Setembre tenim una nova performance: una cadena humana de 'perreo'. El 'perreo' més llarg del món! Des d’Amposta fins als Pirineus, milions de catalans, braç a braç i paquet amb paquet”, cita l'article.

Que l'absurditat de l'article no hagi impedit que la diputada de Ciutadans caigui en la broma pot fer plantejar sobre quines fonts elaboren el seu discurs els membres del partit taronja.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid