Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#EsPotFerAra
Manifestació a Barcelona per demanar un pressupostos socials

una manifestació a Barcelona per demanar uns pressupostos de la Generalitat que siguin socials i destinats a atendre les necessitats reals de les persones.

18/11/2016 Drets i Llibertats
La Marea Blanca de Catalunya amb altres moviments i entitats socials i organitzacions sindicals de Catalunya han convocat per a demà dissabte, 19 de novembre, una manifestació a Barcelona per demanar uns pressupostos de la Generalitat que siguin socialsi destinats a atendre les necessitats reals de les persones.

Sota el lema “#EsPotFerAra” , la manifestació començarà a les 17.30 hores a la Plaça Urquinaona de la capital catalana, i es dirigirà a la Plaça de Sant Jaume.

La mobilització pretén forçar els grups polítics representats al Parlament de Catalunya a aprovar uns pressupostos en els quals els aspectes socials, l’atenció a les persones, la sanitat o l’educació siguin la prioritat dels comptes del Govern de Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid