Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP-Crida per Girona demana més recursos per a polítiques de joventut al pressupost del 2017

Laia Pèlach: “cal que la regidoria de joventut recuperi el pes polític i les atribucions dins del govern per poder donar resposta als reptes i necessitats del jovent gironí”

22/11/2016 Política
CUP-Crida per Girona CUP-Crida per Girona
La CUP-Crida per Girona s’ha posicionat respecte a les polítiques de joventut de l’Ajuntament de Girona amb motiu de l’elaboració del nou Pla Local de Joventut. La formació ha criticat la pèrdua de pes polític i d’atribucions que ha patit en els darrers anys la regidoria de joventut, i ha reclamat al govern que aprofiti el nou Pla i el pressupost del 2017 per capgirar aquesta tendència.

Segons la regidora Laia Pèlach “cal que les polítiques de joventut adquireixin un pes rellevant dins l’acció del govern, i això només és possible amb més recursos i amb un plantejament estratègic i transversal, liderat per la regidoria amb la implicació de les diferents àrees”.

Així, els cupaires han reclamat al govern gironí que el pressupost municipal 2017 es doti dels recursos necessaris per al desplegament del nou Pla, la qual cosa forçosament hauria d’implicar un augment de les partides de la regidoria de joventut respecte als exercicis anteriors.

Igualment, el grup municipal ha remarcat la importància que el nou Pla parteixi d’un plantejament transversal més enllà de la regidoria de joventut, i que prevegi els mecanismes participatius i de transparència necessaris per tal que el jovent gironí pugui fer-se partícip de les polítiques municipals que l’afecten.

D’altra banda, una de les peticions que la CUP-Crida per Girona ha transmès a la regidoria de joventut és que les mesures del Pla siguin el màxim de detallades possible, i que incloguin els agents responsables de desenvolupar-les, un calendari d’execució, un pressupost estimat i indicadors per avaluar-ne el compliment. La formació ha anunciat que farà una valoració més exhaustiva del Pla un cop hagi tingut accés a la seva versió definitiva.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid