Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retorn Social
La Crida per Granolllers-CUP obre un concurs de suport a projectes i entitats a través del Retorn Social
20/11/2016 Política

Tal com ens vam comprometre, hem iniciat una campanya de RETORN SOCIAL dels ingressos públics obtinguts de l'Ajuntament de Granollers com a grup municipal. El retorn és resultat del nostre compromís de donar a la iniciativa social el 30% d'aquests ingressos, ja que els considerem excessius. Fins ara aquest retorn l'hem fet a través de donacions d'urgència a col·lectius, grups, associacions i plataformes que ho han precisat.

L'objectiu d'aquest RETORN SOCIAL és donar suport a iniciatives i projectes que fomentin la participació, l'empoderament, la transformació social, i la construcció d'una xarxa comunitària entre persones i entitats. Durant l’any 2017 farem un retorn social de 11.430,36 €, en 12 terminis mensuals de 952,53 €. Dues terceres parts d'aquest import es regularan de forma ordinària i la tercera part restant es regularà amb caràcter d'urgència d'acord amb el procediment que s`ha establert en les bases que trobareu aquí 

Amb aquest diners volem donar el nostre suport, col·laborar i empènyer per la justícia social, l'ecologisme, el feminisme i els drets LGTBI, la solidaritat internacional, la llengua catalana i la cultura popular, els drets humans i la pau, l'autodeterminació dels pobles i la independència dels Països Catalans.

Aquest RETORN SOCIAL està obert a la participació d'entitats, associacions, col·lectius i plataformes sense ànim de lucre que desenvolupin l'activitat a Granollers, a la comarca o que la seva tasca generi efectes sobre la ciutat de Granollers.

Entre el 21 de novembre i el 10 de gener estarà obert el termini de presentació de candidatures. Entre el 30 de gener i el 20 de febrer obrirem un procés participatiu per a l'elecció online entre els projectes seleccionats. Finalment, el 25 de febrer resoldrem i publicarem els projectes seleccionats que hauran de dur-se a terme preferentment entre l'1 de març del 2017 i el 31 de març del 2018.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid