Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#sensepor
El grup municipal de la CUP Tarragona insta el Consistori a personar-se en casos judicials
28/10/2016 Política

Dies després que el Ple rebutgés la retirada de l’acusació particular consistorial de l’anomenat Cas Bershka, la CUP de Tarragona insta l’equip de govern a l’Ajuntament de Tarragona a personar-se en qualitat d’acusació particular als casos Jaume I o Inipro, així com a interposar formalment la “Querella argentina”, un acord unànime que es va prendre a proposta de la formació anticapitalista.

Durant el darrer Ple, fonts del govern van assegurar que calia vetllar pels treballadors municipals i pel bé de qui treballa per a la població. En aquest sentit, des de la formació anticapitalista remarquen que també cal vetllar curosament per les finances públiques, atès que un ajuntament sobreendeutat com el tarragoní no pot permetre’s més despeses fruit de la mala praxi i opacitat, com els casos citats anteriorment, del pàrquing Jaume I o el cas Inipro, on Ballesteros mateix està citat.

D’altra banda, al Consell Plenari celebrat el passat setembre, la Candidatura d’Unitat Popular va preguntar quin criteri s’usa per decidir a quines causes es persona l’Ajuntament de Tarragona, que va obtenir com a resposta que les personacions es regeixen per “criteris tècnics”. Per això, les independentistes exigeixen que es clarifiquin i es concretin els criteris que duen l’Ajuntament a personar-se, o no, en un cas.

Finalment, fonts cupaires afirmen que en Junta de Portaveus, del darrer 20 d’octubre, l’equip de govern va explicar que el seu posicionament en la votació de la moció que demanava la retirada de l’acusació particular del cas Bershka dependria del contingut d’un informe tècnic, que seria públic, i que se’ls havia de facilitar per part de la Guàrdia Urbana. Fins a data d’avui la Candidatura assegura que no ha rebut aquest informe i que ja ha procedit a sol·licitar-lo.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid