Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#sensepor
Actes de suport a Joan Coma Roura a Lleida, Reus i Tortosa i mocions als Ajuntaments

Aquest dilluns, la Crida per Lleida ha convocat una concentració davant de la Paeria. Avui hi hauran concentracions a Reus i Tortosa.  D'altra banda, els grups municipals de la CUP estan presentant mocions als Ajuntaments com el de Barcelona per aconseguir que els consistoris se solidaritzen amb Joan Comas.

25/10/2016 Política
La CUP de Reus i les entitats independentistes de la ciutat donaran suport al regidor de Capgirem Vic que ha desobeït l'Audiència Nacional. Per aquest motiu s'ha convocat una concentració a les 19 hores a la plaça del Mercadal.

Després de la concentració, es convoca també una xerrada per explicar el cas de Som 27 i més, en el qual es demanen penes de fins a 11 i 12 anys de presó pels aldarulls estudiantils a la UAB l'any 2013. La xerrada la farà el secretari general de la CGT, Ermengol Gassiot, que és un dels encausats.

També s'ha convocat una concentració davant de l'Ajuntament de Tortosa cap a les 20h.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid