Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
Recollida de signatures per aturar les extraccions i l'espoli d'oliveres al Montsià
28/09/2016 Territori

La Plataforma Salvem lo Montsià promou una recollida de signatures a internet amb l'objectiu d'exigir a l'Ajuntament d'Ulldecona, i altres administracions que s'aturi l'espoli d'oliveres monumentals, terres fèrtils i patrimoni cultural.

També demana que s'eviten noves extraccions d'argiles així com la restauració acurada dels terrenys en explotació i que es facen públics els nivells de contaminants atmosfèrics que ens afecten actualment.

La plataforma pretén ser una eina per a donar a conèixer, sensibilitzar i trobar solucions a les greus problemàtiques que pateix la Serra del Montsià.: Extraccions d’argiles, a Ulldecona; extraccions de roques, a Alcanar i a Ulldecona, a la serra de Godall; espoli d’oliveres centenàries, a tota la serra, espoli de terres fèrtils, contaminació, el principal focus és la fabrica de ciment d’Alcanar, que crema residus a la planta, generant dioxines i furans, segons un informe de Greennpeace, o també les emissions de la química Maveric d’Ulldecona, o les deposicions àcides de la central tèrmica d’Andorra, Teruel; espoli de restes històriques; deixadesa respecte a l’enorme patrimoni de pedra en sec, marges, cabanes, masos, cocons, fonts; etc.; Autopista Ap7 (forats que han quedat de la seva construcció, i la seva gratuïtat immediata, degut a l’enorme nombre de morts de la N-430 en el tram de les Terres de l’Ebre; postura contrària a la construcció de l’autovia A7, que mereix un tractament específic.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid