Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Festa Estellés
Música de Pau Alabajos a la VII Festa Estellés de Dénia
12/09/2016 Cultura

El proper divendres, 16 de setembre, a partir de les 20h, el carrer que porta el nom del poeta de Burjassot acollirà el sopar poètic a la vila de la Marina, segons informa La Veu del País Valencià.

Compromís per Dénia organitza el seu particular homenatge a Vicent Andrés Estellés, una de les figures literàries valencianes més destacades del darrer segle. El carrer que porta el nom del poeta de Burjassot acollirà la setena edició de la Festa Estellés el divendres 16 de setembre a partir de les 20 hores.

La tradicional lectura de poemes es complementarà enguany amb l’actuació del cantautor Pau Alabajos. Segons Vicent Català, portaveu de Compromís per Dénia, “és un orgull comptar amb l’actuació d’Alabajos en l’homenatge a Estellés, una cita en la qual reforcem i reivindiquem allò que estimem: la nostra cultura, la nostra llengua i el nostre país”. Català convida tots els veïns i veïnes a sumar-se a la revetlla que espera repetir l’èxit de participació de les passades edicions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid