Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La PPL posa sobre la taula de les institucions el debat sobre la gestió del litoral

Durant aquest any de feina, la PPL hem aconseguit posar sobre la taula dels ajuntaments i del consell comarcal el debat sobre la gestió del litoral.

30/09/2016 Territori

La Plataforma Preservem el Litoral (PPL) ha fet una valoració molt positiva de la feina feta fins ara; ha denunciat la manera opaca de procedir del Ministerio de Medio Ambiente del Govern espanyol, que amb el pretext de certes urgències ha fet actuacions sense cap informe d'impacte medi ambiental; ha qüestionat la irracionalitat econòmica que suposen els dragatges, amb costos astronòmics i, en alguns dels quals, amb resultats efímers. I ha posat sobre la taula el debat sobre "quin model de gestió del territori tenim, quin volem i podem assumir".

Cal recordar que el passat, que el passat l 13 de juliol de 2015 a la vila d'Arenys de Mar es va constituir la Plataforma Ciutadana per un nou model de gestió del litoral. Inicialment, la plataforma va focalitzar la seva lluita per aturar els dragatges a la costa del Maresme. Passat l'estiu, la Plataforma va decidir incorporar-se a l'aixopluc de la històrica plataforma comarcal de la lluita mediambiental, la plataforma Preservem el Maresme.

Des de bon principi, la Plataforma ha estat un espai on colze a colze ha treballat representants del sector pesquer, turístic, científic, polític i ciutadà per plantejar una nova gestió del territori marítim i costaner.

.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid