Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
terrasses
La FAVB sobre la proposta de modificar la comissió tècnica de terrasses
21/09/2016 Política

Els grups municipals de C’S, CiU i PP han presentat al Consell Plenari de l’Ajuntament una proposta d’acord amb l’objectiu de modificar la composició actual de la comissió tècnica de terrasses per permetre que els grups municipals puguin designar els seus tècnics, revisar les ordenances singulars aprovades i modificar les disposicions de les distàncies entre terrasses en els articles 10 i 11, així com l’actual Manual Operatiu.

La proposta es justifica amb l'argument d'aconseguir un dels objectius de l’Ordenança de Terrasses aprovada en data de 20 de desembre de 2013: afavorir l’equilibri entre els usos de les terrasses i l’espai públic garantint la convivència entre ciutadans, veïns, professionals de la restauració i usuaris. Els grups també denuncien la manca de transparència en els processos de participació per a l’aprovació de les ordenacions singulars.

Sobre aquesta proposta, la Federació d'Associació de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB) recorda que "que va presentar al·legacions en el procés d’informació pública previ a l’aprovació de l’ordenança vigent, en les quals exposàvem que una ordenança de terrasses ha d’establir com a objectiu principal l’ús de l’espai públic com un lloc de convivència entre tots els veïns i veïnes, i que ha de tenir com la seva màxima prioritat l’accessibilitat de l’espai públic, que les activitats econòmiques ben regulades enriqueixen".

Tot i així la FAVB reclama que la revisió de l’actual ordenança perquè assoleixi i faci prevaldre els seus objectius de garantir en primer lloc la qualitat de l’espai per a la ciutadania i els veïns i veïnes, i en segon lloc el suport a l’activitat econòmica.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid