Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Bretanya
L'esquerra independentista de Bretanya organitza 2a universitat d'inici de curs
05/09/2016 Internacional

L'esquerra independentista bretona, Breizhistance, organitza a Plougonver la seva segona universitat d'inici de curs. Serà del 30 de setembre al 2 d'octubre. Les temàtiques seran l'antifeixisme, la situació al Kurdistan, el feminisme i la democràcia mitjançant els referèndums, segons informa Nacions sense Estat.

D'altre banda, El moviment polític Breizh Europa, presidit per Caroline Ollivro, ha fet públic en un comunicat el seu suport per a la candidatura de Christian Troadec a les eleccions presidencials franceses de 2017. Segons el moviment, Troadec és l'únic que posa en qüestió el centralisme parisenc a la contesa electoral. El batlle de Karaez recentment va detallar els punts de la seva proposta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid