Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antimonàrquics
La CUP Capgirem Barcelona demana que la ciutat declari persona "non grata Felip VI"

Per ajudar a visualitzar aquest creixement del rebuig als Borbons a Racó Català han elaborat un mapa per localitzar els municipis que s'han declarat plenament antimonàrquics i moralment exclosos de la lleialtat a la corona borbònica i als seus símbols.

11/07/2016 Política

"En l’actual procés de ruptura democràtica engegat per una part del poble català envers l’Estat espanyol, pensem que és convenient assenyalar i denunciar quin ha estat el paper de la dinastia borbònica i la corona espanyola al llarg de la història, el que representa i el que simbolitza. Des del sotmetiment dels Països Catalans per dret de conquesta, a l’actual model d’estat espanyol, arcaic i antidemocràtic".

En aquesta línia, la CUP Capgirem Barcelona posarà sobre la taula de la Comissió municipal de Presidència de l'Ajuntament la necessitat de "declarar Felip VI persona non grata a Barcelona i retirar-li totes les medalles i honors". També insta "a la resta de municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona a revocar qualsevol acord que doni algun tipus de reconeixement o honors a la Casa Reial Espanyola o als seus membres".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid