Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Ajuntament d'Arenys de Munt també declara el rei Felip VI persona 'non grata'

Tal com va passar fa uns dies a Breda ahir l'Ajuntament d'Arenys de Munt va declarar el rei Felip VI persona 'non grata'.

12/02/2016 Política
A finals de gener l’Ajuntament de Breda (Selva) va aprovar una moció que declarava persona non grata el rei Felip VI i qualsevol membre de la corona espanyola. L’acord va ser pres per unanimitat ja que va comptar amb el suport dels regidors de CiU, la CUP, Tots per Breda i ERC (el partit que governa al municipi i havia  presentat la moció).

Ahir l'Ajuntament d'Arenys de Munt (Maresme) va declarar el rei Felip VI persona 'non grata' amb 7 vots a favor. La proposta ha tirat endavant amb set vots a favor -cinc d’ERC i dos regidors no adscrits-, quatre abstencions -tres de CDC i una de la CUP- i els dos vots en contra de PSC i PP. La moció va ser presentada pels dos regidors no adscrits, Esther Sànchez i Josep Manel Ximenis, aquest últim, impulsor de la primera Consulta d’Independència del 13 de setembre del 2009, i batlle d’Arenys de Munt per la CUP del 2011 al 2013.

La resolució estableix que Felip VI "representa a un Estat que impedeix el lliure exercici de dret a decidir del poble de Catalunya i que ha adoptat una postura no neutral cap al procés polític que viu Catalunya quan, a priori, se li hauria de pressuposar una neutralitat institucional, tal com han adoptat altres monarquies, com la britànica en el conflicte entre Escòcia i el Regne Unit ".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid