Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi ambient
Gairebé la meitat de les deixalles recollides al litoral illenc són plàstics

Els plàstics segueixen sent la matèria predominant, i representen gairebé la meitat dels materials recollits, seguits per la fusta (25,5%) i la vegetació (15,8%).

19/07/2016 Territori

Durant el mes de juny s'han recollit 17,73 tones de residus del litoral de Balears; es tracta de gairebé un 17% menys que en el mateix període de l'any passat, en el qual es van recuperar 21,27 tones.

Això representa que de l'1 al 30 de juny les trenta-tres barques de neteja han recollit una mitjana de 491,33 quilos de residus cada dia.

Els plàstics segueixen sent la matèria predominant, i representen gairebé la meitat dels materials recollits, seguits per la fusta (25,5%) i la vegetació (15,8%).

Durant aquest mes, les quinze barques tipus virot que treballen a Mallorca han recollit 8.788,63 quilos de residus, mentre que les vuit d'Eivissa i les vuit de Menorca han recollit 3.042,75 i 2.283,02 quilos, respectivament. A Formentera, en canvi, les dues embarcacions que funcionen han reunit 625,60 kg.

El servei de neteja del litoral a Balears és únic en el Mediterrani i comporta una inversió d'un milió d'euros anuals per mantenir 33 embarcacions des de l'1 de juny fins al 30 de setembre.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid