Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
26-J
Constituents per la Ruptura demana el vot per a ERC el 26-J

Constituents per la Ruptura creu que cal "intervenir en tots els processos electorals fins que la desconnexió i la proclamació de la República catalana siguin una realitat"

19/06/2016 Política

Constituents per la Ruptura (C×R) ha anunciat aquest cap de setmana que demana el vot per a ERC a les eleccions estatals del 26 de juny.

Aquest col·lectiu es va formar a partir de persones vinculades a Procés Constituent que van optar per formar coalició amb la CUP, i que van rebutjar la proposta d'aliança amb Podem, Ada Colau i ICV-EUiA que més endavant es va convertir el projecte d'En Comú Podem.  

Constituents per la Ruptura compta amb 350 adhesions i va formar part del grup impulsor de la campanya Esquerres per la Independència, juntament amb l'associació per a la Confluència de les Esquerres.

 

El vot per a ERC "per sentit de país"

En un comunicat difós a la xarxa Constituents per la Ruptura defensen el suport a ERC pel fet que la CUP no es presenta a les eleccions estatals el 26-J, i demanen el vot pel partit d'Oriol Junqueras "a falta d'una candidatura de l'esquerra anticapitalista i independentsita."

CxR considera "encara vigent la necessitat d'intervenir en tots els processos electorals fins que la desconnexió i la proclamació de la República catalana siguin una realitat." I remarquen la poca confiança que els partits "partidaris del règim del 78 puguin ser derrotats per altres forces reformistes, i molt menys que es puguin iniciar canvis substancials dins d'aquest marc que permetin a Catalunya decidir lliurement sobre el seu destí."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid