Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CATALUNYA NORD
La CUP de Perpinyà dóna el seu suport als treballadors de “La Poste” de Ribesaltes en vaga

La formació independentista es solidaritza amb els carters que porten 179 dies en vaga en defensa de la qualitat del servei i per la millora de les condicions laborals.

27/05/2016 Laboral
Logotip de la CUP Nord Oriental Logotip de la CUP Nord Oriental
La vaga, que té un seguiment de 2/3 de la plantilla de18 carters destinats a l'oficina de «La Poste» de Ribesaltes denuncia greus retallades en servei i la precarietat de les condicions laborals en que han de treballar. Des del passat dimarts un dels carters està en vaga de fam, en protesta, també, per les mesures repressives que l'empresa està exercint contra les treballadores, aplicant-los mesures disciplinàries arbitràries.

La vaga s'emmarca en una dinàmica de mobilitzacions que els últims anys ha anat denunciant el desmantellament del servei públic de correus i compta amb el suport dels sindicats SUD i CGT així com de un ampli sector social de la població local que els permet resistir la vaga més llarga en la història de “La Poste”.


Les retallades s'estan fent progressivament actuant de forma puntual contra cada un dels centres de distribució situats en pobles de la rodalia de Perpinyà, així com a la mateixa ciutat. D’aquesta manera, “La Poste” pretén tancar els centres petits i reagrupar els serveis en grans centres de distribució allunyats dels pobles. En paral·lel, les condicions laborals de les treballadores són cada cop més precàries.


La CUP mostra el seu absolut suport i solidaritat als treballadors en vaga i exigeix que no s'executi cap mesura disciplinaria sobre els treballadors i s'atenguin les seves reivindicacions.


La formació independentista denúncia que la precarització de les condicions laborals dels treballadors “La Poste” no només posen en perill els drets laborals dels carters sinó que afecten greument la qualitat d'un servei públic imprescindible.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid