Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Banc Expropiat
La CUP Capgirem Barcelona no participarà en debats que eviten l’arrel dels problemes

La formació ha fet aquesta nota com a resposta a l'allau de demandes dels mitjans de comunicació de declaracions del regidor Josep Garganté en relació a l'agressió dels mossos d'esquadra.

30/05/2016 Drets i Llibertats

En una nota de premsa, la CUP capgirem Barcelona ha reiterat el nostre seu suport a les mobilitzacions en defensa del Banc Expropiat de Gràcia i a tots els moviments de la ciutat que lluiten per construir alternatives. Tot i així, la formació ha remarcat que no farà més declaracions sobre les mobiltzacions a Gràcia per tal de no participar "en debats que sistemàticament eviten l’arrel dels problemes i per tant condicionen l’anàlisi de la realitat i els fets a una superficialitat mal intencionada".

També ha denunciat "l'extrema impunitat amb que els mossos d'esquadra fan ús de la violència física, amb els exemples recents dels casos Esther Quintana i Juan Andrés Benítez on, policies agressors confessos o clarament culpables de mutilació o mort respectivament, han estat absolts".

Per a la formació, "aquests dies, en les mobilitzacions en defensa del Banc Expropiat de Gràcia, els poders polítics, policials i informatius s'han activat en defensa de la propietat privada. El dispositiu policial excessiu ha convertit Gràcia en una zona pràcticament presa per antidisturbis armats, policia secreta amb armes prohibides pel Parlament de Catalunya i l'helicòpter en vigilància constant -per no anomenar els milers d'euros públics que suposa-. Aquest dispositiu ha agredit un centenar de persones, fet que pràcticament no ha estat destacat als mitjans de comunicació fins que una de les persones agredides ha estat el regidor de la CUP Capgirem Barcelona Josep Garganté."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid