Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibres
El barri barceloní de Sant Andreu de Palomar acull 'LITERAL', fira de llibres i idees radicals 2016

Una fira oberta al públic, de caràcter gratuït amb la intenció de connectar els diferents projectes editorials independents i llibreries de llibre polític amb un públic lector amb inquietuts polítiques i culturals.

14/05/2016 Cultura

Aquest cap de setmana se celebra al barri de Sant Andreu de Palomar de Barcelona la segons edició de la fira LITERAL, fira de llibres i idees radicals 2016. La mostra compta amb la participació de més de 60 editorials, ponents internacionals entre els quals cal destacar la premi Nobel Svetlana Aleksiévitx i el multidisciplinar Nanni Balestrini; les actuacions de Josep Julien o el recital de Joan Margarit així com un llarg etcètera d'actes com entrevistes a autors o actuacions musicals. El certàmen està organitzat per les editorials Tigre de Paper, Virus, Pol·len, Icària i Bellaterra.

El festival literari comptarà amb 10 conferències per parlar dels temes més candents ara mateix, literatura i lluita de classes, refugiats i migracions, economia feminista, història de les dones, cultura lliure i comuns, la revolució de 1936, l’aniversari de la Naqba palestina, el feixisme a Europa i l’economia crítica. Aquestes seran les temàtiques de les conferències que s’oferiran durant els dies de fira, amb la participació de les autores i autors més destacats en les diferents matèries. Debats entre els protagonistes d’aquestes categories en conflicte.

L'espai que acull la mostra és una antiga fàbrica fabril Fabra i Coats, on es van succeir part de les lluites obreres dels 70, ara recuperada com a espai al servei de la comunitat, i en especial amb el treball en comú amb l’Ateneu l’Harmonia, un espai de gestió comunitaria i col·lectiva on es faran la major part de les activitats. L’espai d’exposició i fira del llibre serà just davant de l’Ateneu, dins el mateix complexe fabril.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid