Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
@ILPhabitatge
Càrrecs electes d'arreu de Catalunya protesten contra la suspensió de la llei d’emergència social

Han lliurat una instància amb informació dels expedients que actualment té cada municipi en tràmit sobre famílies en risc d’emergència social. Només a Barcelona, n’hi ha prop de 700 expedients oberts.

06/05/2016 Política

Aquest migdia càrrecs electes de tots els partits polítics, excepte el PP, s'han concentrat davant la Delegació del Govern espanyol a Barcelona  per rebutjar que el Tribunal Constitucional hagi suspès alguns articles de la llei contra la pobresa.

Els alcaldes han lliurat una instància amb informació dels expedients que actualment té cada municipi en tràmit sobre famílies en risc d’emergència social. Només a Barcelona, n’hi ha prop de 700 expedients oberts.

La protesta va en la línia del que es va decidir dimecres en la cimera extraordinària convocada al Palau de la Generalitat en què es va decidir elaborar una nova llei que supleixi els articles suspesos cautelarment pel Tribunal Constitucional. En aquest sentit, els alcaldes han alertat que són necessàries solucions ràpides.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid