Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP proposa la creació d'un viver municipal de cooperatives i economia social
04/04/2016 Política

La CUP Sant Cugat proposarà la creació d’un viver municipal de cooperatives i economia social, que doni suport a creació i consolidació d’empreses d’economia social locals. El viver hauria d’oferir sessions de suport per a la identificació dels projectes i la seva concreció en el pla d’empresa, així com informar sobre tràmits, normatives i marc legislatiu, ajuts, subvencions i convocatòries, activitats formatives en economia social, gestió empresarial, comptabilitat, etc.

Per a la CUP, una de les funcions del viver haurà de ser impulsar, des del municipi, jornades d’emprenedoria, fires, trobades i tallers que fomentin la pràctica de l’economia social i solidària per tal d’enfortir els projectes cooperatius.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid