Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Universitats
La CUP-CC presenta una moció per garantir la moratòria del 3+2 amb el suport del SEPC

Dimecres, els estudiants realitzaran una marxa per la pública des de la Universitat Autònoma (UAB) fins al Parlament

19/04/2016 Educació

Dimecres, La CUP-CC presentarà una moció al Parlament amb l'objectiu de garantir una moratòria a l’aplicació del Real Decret 43/2015 (popularment conegut com a "3+2") per tal de què en la present legislatura es mantingui el model universitàri vigent sense alteracions. Aquesta petició compta amb el ple suport del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC).

La moció també inclou l'assoliment de la continuïtat als estudis públics de grau amb l'oferta d’un màster públic. Així com  impulsar la creació d’espais de debat que s’iniciaran el setembre del 2016, sobre el model universitari de la futura República Catalana en cadascuna de les universitats públiques catalanes, en el context de Procés Constituent. Dijous es debatrà la moció.

Amb voluntat de que aquesta s'aprovi, el Moviment Estudiantil de les diferents universitats públiques catalanes del país, el proper dimecres 20 d'abril realitzarà una marxa per la pública des de la Universitat Autònoma (UAB) fins al Parlament de Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid