x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Universitats
Els estudiants encerclaran el rectorat de la UAB per demanar la paralització del 3+2

Denuncien la indiferència del Rector, Ferran Sancho, i l’Equip de Govern en relació a la vaga de l’1, 2 i 3 de març que va comptar amb un seguiment de gairebé el 100% de la Universitat. La resposta del Rector va ser enviar un comunicat a tota la comunitat universitària criminalitzant la mobilització estudiantil, descontextualitzant i obviant els motius pels quals es va dur a terme.

16/03/2016 Educació

La Coordinadora d’Assemblees de la Facultat (CAF) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha convocat demà a les 12:30h una concentració a la plaça Cívica de la UAB a continuació tot el moviment estudiantil es desplaçarà en una manifestació fins el Rectorat amb l'objectiu d'encerclar-lo. 

En aquest indret, els estudiants tenen previst fer una roda de premsa per anunciar les futures mobilitzacions, ja que després del referèndum i dels tres dies de vaga per demanar la paralització del 3+2, han apuntat que compten amb una major implicació per part de la comunitat universitària que segueix denunciant el menyspreu i indiferència del Rector i l’Equip de Govern.

Recorden que la vaga estudiantil l’1, 2 i 3 de març que va comptar amb un seguiment de gairebé el 100% de la Universitat. La resposta del Rector va ser enviar un comunicat a tota la comunitat universitària criminalitzant la mobilització estudiantil, descontextualitzant i obviant els motius pels quals es va dur a terme.

Així com el referèndum el 2 de desembre d’aquest mateix curs per decidir sobre el futur de la Universitat pública i l’estudiantat es va expressar democràticament a favor de la paralització del 3+2.

Tot i així, els estudians tornaran a demanar el posicionament del Rector i l'Equip de Govern de la Universitat davant la implantació d'aquesta reforma, els resultats obtinguts en el referèndum i de l'alt seguiment de la vaga, així com l'obertura d'un debat amb tota la comunitat educativa de la Universitat Autònoma de Barcelona en relació al model d'universitat.

També donaran continuïtat a les mobilitzacions i mostrar, una vegada més, la unitat de l’estudiantat davant les reformes impositives que està patint la Universitat pública convertint-la en un model d’universitat-empresa on es posen els estudis superiors al servei del mercat en comptes del coneixement. 

Valora
Rànquings
  1. Què hauria passat si...?
  2. L'espanyolització de la Generalitat avança ràpidament amb l'article 155
  3. María Dolores de Cospedal fa el ridícul caient en una broma de l'agència de notícies russa Sputnik
  4. El "periodista" del diari El Español: Burro al m²...
  5. Estrena simultània del vídeo "Orgull d'Escola Pública" a 33 Escoles Públiques d'Infantil i Primària de Badalona
  6. Una dona denuncia un guarda de seguretat que ahir la va ferir al cap amb la porra a l’estació de l’AVE de Girona
  7. Pintades contra la presència de Soraya Sáenz de Santamaría a S’Agaró
  8. La CUP-CC de la demarcació de Tarragona presenta la seva llista electoral
  9. Comença a Vic l'acció "Un poble empresonat" de tancar-se voluntàriament per torns en una presó
  10. La militància de la CUP-CC ratifica la llista proposada pel Secretariat Nacional
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid