Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ARGENTINA
Decoren amb estelades el plató d’una televisió argentina propietat de la multinacional espanyola Telefónica

El programa “Morfi, todos a la mesa” de la cadena Televisión Federal (Telefe) va decorar dimecres passat el plató amb estelades en “honor” a una actuació del cantant català Dyango.

24/04/2016 Internacional
Dimecres passat el programa magazine “Morfi, todos a la mesa” de la cadena argentina Televisión Federal (Telefe) va decorar el plató amb estelades en “honor” a una actuació del cantant català Dyango que va ser preguntat pels presentadors sobre el procés independentista català. Dyango a més a més de parlar de cuina catalana (minut 1:42 del vídeo) també va declarar que "és el nostre país de 7 milions i mig d'habitants que tenim el nostre idioma que no podiem parlar perquè Franco ens el va prohibir" (minut 2:07),  que se sent "més català que espanyol" (minut 2:08) i que des del 1714 es va "castellanitzar Catalunya" (minut 2:09).

La cadena Televisión Federal és propietat de la multinacional espanyola Telefónica i es desconeix si hi ha hagut alguna reacció dels propietaris de la cadena en relació a aquest programa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid