Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP se solidaritza amb el Sindicat de Metges de l'Hospital de Palamós

La formació independentista se solidaritza amb la vaga parcial convocada per aquest dia 17 de març pel Sindicat de Metges a l'Hospital de Palamós.

17/03/2016 Laboral
Logotip de la CUP Nord Oriental Logotip de la CUP Nord Oriental
La CUP mostra el seu suport a la mobilització del facultatius, que denuncien la precarietat laboral i les retallades a la sanitat. La formació independentista valora que el govern feliciti els professionals per la seva competència i abnegació però considera que aquestes qualitats són insuficients per suplir les greus deficiències assistencials i que cal que cessin les sobrecàrregues de treball que impedeixen l'atenció correcta a la ciutadania.

Consideren també, que cal un sistema sanitari públic que tingui efectivament en compte tant el personal que hi treballa com les necessitats de la població.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid