Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
[3-M: VAGA]
100% de les classes aturades a gairebé totes les facultats de la UAB la 1a jornada de vaga

Recoprdeu que el Moviment Estudiantil de la UAB va convocar vaga estudiantil  l'1, 2 i 3 de març am l'objectiu de reivindicar la paralització del 3+2 i demanar l'obertura d'un procés vinculant i democràtic de tota la comunitat universitària per definir un model universitari al servei de les necessitats de la societat.

01/03/2016 Educació

Alt seguiment durant la primera jornada de vaga a la UAB a favor de la paralització del 3+2 convocada per la Coordinadora d’Assemblees de Facultat (CAF) i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC). L’alta participació al referèndum realitzat el passat 2 de desembre, el rebuig d’un 96% dels estudiants a la seva aplicació, i l’alt seguiment del primer dia de vaga estudiantil posen de manifest la voluntat dels estudiants de mostrar el seu rebuig cap a la nova reforma universitària.

Durant la jornada d’avui s’han organitzat diferents xerrades arreu del campus de la UAB sobre la importància de les mobilitzacions estudiantils per fer front als atacs que pateix la universitat pública. Demà, dimarts dia 2 de març, segon dia de vaga a Bellaterra, els estudiants tornaran a paralitzar l’activitat acadèmica a tot el campus i realitzaran una roda de premsa a les 12:00h davant del Rectorat per fer una valoració de les primeres 48h de vaga conjuntament amb professorat de la universitat.

Els estudiants de Bellaterra manifesten que la indiferència del Rector davant dels resultats del referèndum posen en evidència l’actitud dictatorial que caracteritza l’acció de govern que encapçala el Rector, Ferran Sancho. La mostra de la poca voluntat de diàleg i entesa amb la resta de la comunitat universitària, que ha posat de manifest reiteradament la negativa a l’aplicació de la reforma, fan imprescindible la paralització de l’activitat acadèmica per evidenciar el conflicte que pateixen les universitat públiques catalanes per aquesta mateixa qüestió.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid