Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP Blanes convoca un debat obert sobre els primers 250 dies de legislatura a Blanes
25/02/2016 Política

El proper diumenge la CUP de Blanes ha convocat una xerrada oberta per exposar i valorar amb la ciutadania el decurs d’aquests primers 250 dies de legislatura a Blanes.

Amb aquest acte, que se celebrarà al Casal la Cooperativa a les 11 del matí, la candidatura de l’esquerra independentista pretén compartir públicament i posar sobre la taula tot el que passa dins de l’Ajuntament i quines son les principals propostes d’actuació que s’han dut a terme durant aquests primers mesos de legislatura, d’ençà de l’entrada de la formació al consistori blanenc. Segons el portaveu de la CUP Jaume Pujadas “cal obrir de bat a bat les portes de les institucions i explicar sense complexes què es parla en les reunions a porta tancada i què es cou dins l’Ajuntament”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid