Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
La CUP pot perdre dos municipis on governa amb majoria absoluta

La decisió que va prendre diumenge Consell Polític i el Grup d’Acció Parlamentària de la CUP de no investir Artur Mas ha generat un debat intens a diferents assemblees de les comarques gironines, especialment a Verges i Celrà, dos municipis on la CUP governa amb majoria absoluta i on les assemblees debatran si abandonen l'organització

05/01/2016 Política
Dani Cornellà, alcalde de Celrà Dani Cornellà, alcalde de Celrà
El diari digital aragirona.cat informa  que la decisió que va prendre diumenge Consell Polític i el Grup d’Acció Parlamentària de la CUP de no investir Artur Mas ha provocat diverses crítiques a les comarques gironines. Una d'elles és la de l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, on la CUP governa amb majoria absoluta. Cornellà reconeix que no se sent representat per la CUP i que valora, a nivell personal, donar-se de baixa. Per debatre el nou escenari, divendres han convocat una assemblea local per decidir què fan.

A Verges on la CUP també governa amb majoria absoluta, l'alcalde, Ignasi Sabater, ha manifestat que se senten "tristos i enfadats" per la decisió que la CUP va prendre el diumenge a Barcelona i ha informat que hi ha programada una reunió de l'assemblea local per la setmana que ve.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid